Elazığ Halk Eğitimi Merkezi

Sürsürü Mahallesi Amber Sokak No1 Elazığ
Vizyon
Elazığ Halk Eğitimi Merkezi olarak tüm bireylere 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi, beceri ve davranışları kazandırmak, onları ilgi ve istekleri doğrultusunda ekonomik, toplumsal ve kültürel gelişmelerini sağlamak, çeşitli süre ve düzeylerde, düşünen araştıran, kendine güvenen ve sorumluluk sahibi kişiler yetiştirerek toplumun yaşam kalitesini yükseltmek için varız. İSTİYORUZ Kİ;21. Yüzyıl dünyası ile bütünleşmiş, her alanda uluslar arası standartlara ulaşmış, yenilikleri takipeden ve eğitimiyle anılan bir okul olalım. İSTİYORUZ Kİ;Okulumuzda herkes daha iyiye ulaşmak için çalışsın. İSTİYORUZ Kİ;Okulumuzda çalışanlar yapılması gerekenlerin en iyisini yaparken kendilerinden emin olsun. İSTİYORUZ Kİ;Her kursiyer yeteneklerinden sonuna kadar yararlanalım ve başarıyı olabildiğince yükseltelim.
Misyon
Milli Eğitimin ilkelerine uygun olarak eğitim öğretimi gerçekleştirmek, okulumuzda kamu ve özel sektörün ihtiyaç duyduğu alanlarında kurslar düzenlemek kendi başına iş yapabilecek , nitelikli işgücü yetiştirmek ve bununla beraber sosyal, kültürel kurslarda açmak; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı; bayrağını, devletini, ailesini ve çevresini seven bireyler yetiştirmek;kendisinin ve çevresinin bilgi ve kültür seviyesini yükseltecek kapasitede gelişimini sağlamak; Kendine ve topluma faydalı, geleceğe güvenle bakan, ahlaklı, olumlu düşünen, hayata hazır, ülkesini uygar, bilimsel , sosyal ve kültürel yönden dünyanın seçkin ülkeler seviyesine getirecek zeki ve dinamik bireyler yetiştirmek;
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam yıl
08.00-12.00 13.00-17.00 18.00-21.30 arası derslerimiz mevcut
Sürsürü-Olgunlar otobüsü veya minibüsü ile gelinebilir
Sürsürü Mah., Gazi End. Meslek Lisesi Yanı, Emniyet Müdürlüğün Arkasındayız