Ock

Açtığımız kursları denetim ve ziyaret çalışmalarımız devam ediyor.

Kurum müdürümüz Kenan TABAR müdür yardımcılarımız Osman Gür ve Galime Karmalı *EBEGEM* de  açtığımız  "*Dijital Benim İşim Projesi Dijital Pazarlama Eğitimi (Harmanlanmış Öğrenme-Asenkron)*" kursumuzu  ziyaret ederek kursiyerlerimizin çalışmalarını yerinde inceledi.

Ock

Dr. Kadir Gökalp Anaokulu Öğrencilerimizi Müzik Kurslarımızda Misafir Ettik.

Yarıyıl tatilinden önce minik öğrencilerimizi müzik kurslarımızda misafir ederek tatil öncesi keyifli zaman geçirmelerine vesilemolduk.

Ock

Kurum müdürümüz Kenan TABAR 19 Ocak 2023 tarihinde saat 18.00'de Semra Semirelli'nin sunacağı ve Kanal Fırat'ta yayınlayacak "Fırat Masası" programına konuk olarak Elazığ Halk Eğitimi Merkezinin yaptığı ve yapmayı planladığı çalışmalar hakkında bilgiler verecek.

Ock

Açtığımız kursları denetim ve ziyaret çalışmalarımız devam ediyor.

Kurum müdürümüz Kenan TABAR müdür yardımcılarımız Enver Karataş, Osman Gür ve Galime Karmalı Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü'nde açtığımız ' *Yol Bakım ve Onarımı* " kursumuzu ziyaret ederek kursiyerlerimizin çalışmalarını yerinde inceledi.

Ock

Açtığımız kursları denetim ve ziyaret amacıyla kurs ziyaretlerimiz devam ediyor.

Kurum müdürümüz Kenan TABAR müdür yardımcılarımız Enver Karataş, Osman Gür ve Galime Karmalı Güneykent Mahallesi Sosyalhane'de bulunan giyim ve el sanatları kurslarımızı ziyaret ettiler.

Ock

Açtığımız kursları denetim ve ziyaret amacıyla kurs Ziyaretlerimiz devam ediyor.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen OTİS ( Okul Tabanlı İzleme Sistemi ) projesinin tanıtım toplantısı yapıldı.

Toplantıda Elazığ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Aşçulık kursumuzda hazırlanan ürünler katılımcılara ikram edildi.

Büyük beğeni alan ürünlerimiz toplantıya katılanlar tarafından büyük beğeni aldı.

Ürünlerin hazırlanmasında görev alan Esin Aydemir, Gülten Ayraç ve Betül Canpolat hocalarımızı tebrik ederiz.

Ara

Toplantıda Elazığ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Halk Oyunları ekibimiz muhteşem bir gösteri sundu.

Ekibi çalıştıran Tarık DİK ve Şeyda POLAT hocalarımızı ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

30 Kasım Perşembe günü Elazığ Halk Eğitimi Merkezi yönetici, öğretmen, personel, usta öğreticileri ve kursiyerleri Kızılay ile işbirliği yaparak " Kan Bağışı " kampanyası düzenledik.

30 Kasım Perşembe günü saat 10.00-17.00 saatleri arasında Elazığ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz bahçesinde yerini alan Kızılay otobüsü kan bağışı yapacaklara hizmet verdi.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Yiğit, Kızılay İl Başkanı Rahman Kızılkaya, kurum müdürümüz Kenan TABAR, kurum yöneticilerimiz, personelimiz ,öğretmen ve usta öğreticilerimiz kampanyaya yoğun katılım gösterdi.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Yiğit ve kurum müdürümüz Kenan TABAR kan vererek kampanyayı başlattı.

Tüm vatandaşlarımızı Kızılay'a Kan Bağışı yapmaya davet ediyoruz.

*30 Kasım Perşembe* günü Elazığ Halk Eğitimi Merkezi yönetici, öğretmen, personel, usta öğreticileri ve kursiyerleri Kızılay ile işbirliği ile " *Kan Bağışı* " kampanyası düzenliyoruz.

Kızılay otobüsü *30 Kasım Perşembe* günü saat *10.00-17.00 saatleri arasında* 'da Elazığ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz bahçesinde kan bağışı yapacaklara hizmet verecek.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kızılay İl Yönetimi de etkinlikte yer alacak.

Tüm vatandaşlarımızı Kan Bağışı kampanyamıza destek vermeye bekliyoruz

Elazığ Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Kenan TABAR Kanal Fırat Televizyonunda 25 Kasım Cumartesi günü 16.00'da yayınlanacak *Öğrenci İşleri* programına katılarak merkezde yapılan ve yapılması planlanan faaliyetler hakkında değerlendirmelerde bulunacak.

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğümüz ile Türkiye Vodafone Vakfı arasında yürütülen Dijital Benim İşim projesi kapsamında 18 yaş üstü kadınlarımızın dijital becerilerini artırmak amacıyla “Dijital Pazarlama” eğitimini tamamlayan kadınlar arasında yapılan yarışmada Elazığ Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinden Başar Altunyuva juri özel ödülüne layık görülmüştü.

Başar Altunyuva tasarladığı kupalar sayesinde Elazığ yöresine ait görsellerin ve kelimelerin dijitalle hayat bulmasını sağladı.

Bugün kurum müdürümüz Kenan Tabar, yarışmanın başarı sertifikasını Başar Altunyuva’ ya verip kendisini tebrik ederek başarılar diledi.

Erasmus+ Yetişkin Eğitimi Kapsamında yetişkin eğitimi alanında faaliyet gösteren kuruluşların yetişkin eğitiminden sorumlu personeline ve yetişkin öğrenicilerine Program Üyesi bir ülkede eğitim alma ve/veya eğitim verme fırsatı kapsamında Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'ı ziyaret ettik.

Kurum müdürümüz Kenan Tabar, müdür yardımcımız Osman Gür, müdür yardımcımız Galime Karmalı, giyim üretim teknolojisi öğretmenimiz Aygün Öner ve Zöhre Gökalp, ilimiz ilçelerindeki Halk Eğitimi Merkezlerinde görev yapan yönetici ve öğretmenler ile eğitim kurumlarını ziyaret ederek çalışmalar düzenlediler.

Kurum müdürümüz Kenan TABAR TRT Radyo-1 de GÜNAYDIN TÜRKİYE Programına konuk olarak Elazığ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün yaptığı ve yapmayı planladığı faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Program 29 Kasım 2023 tarihinde 06.30-07.30 saatleri arasında TRT Radyo-1 de yayınlanacaktır.

4-6 Eylül 2023 tarihlerinde Erzincan'da düzenlenen EPALE Projesi Doğu Anadolu Bölge toplantısına kurum müdürümüz Kenan TABAR ve ilimiz ARGE temsilcisi Eda KILIÇ katılarak yapılan çalışmalar ve planlanan faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulundular.