Ağu

2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılında görevlendirilecek Ücretli Usta Öğretici başvuruları 01 - 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında e-yaygin.meb.gov.tr sistemi üzerinden alınacaktır. Başvurunuzun onaylanabilmesi için sisteme yüklenecek evrakların eksiksiz ve okunabilir olmasına dikkat ediniz. Başvuru yaparken, başvuru yaptığınız alan ile mezun olduğunuz alanların tutarlı olmasına dikkat ediniz.

Bu konuda hangi kurs programına, hangi alan mezunlarının başvuru yapabileceğini öğrenmek için https://e-yaygin.meb.gov.tr/pagePrograms.aspx sayfasına girerek program içeriğini indiriniz ve eğitici niteliklerinin size uygun olup olmadığını mutlaka kontrol ediniz. Aksi halde başvurularınız reddedilebilir ya da eksik puan alabilirsiniz.

May

Elazığ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz bünyesinde Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde açılan kurslarımızda üretilen ürünlerin sergileneceği "Tarih ve Kültür Şehri Harput " temalı sergimizi açıyoruz.

Açılış : 23 Mayıs 2023

Saat: 10:00

Yer: Fethi Sekin Şehir Hastanesi Giriş Katı Radyoloji Servisi Önü

Not: Sergi 23-24-25-26 Mayıs tarihlerinde açıktır.

Değerli Usta Öğretici Adayımız;

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Müdürlüğümüz bünyesinde Ücretli Usta Öğretici olarak görev almak isteyenlerin e-yaygın sistemi üzerinden başvuruları ve evrak yüklemeleri 01-31 Ağustos 2022 tarihleri arasında e-devlet [e-yaygın] sistemi üzerinden çevrimiçi yapılacaktır.  Başvuru da bulunan adayların mağduriyet yaşamaması için web sitemizde yapılan uyarı ve açıklamaları dikkatli okuyarak başvurunuzu yapmanız yararınıza olacaktır.

Yeni başvuru döneminin hayırlı olmasını temenni ederiz.

01.08.2022

Kenan TABAR

Elazığ Halk Eğitimi Merkezi Müdürü

Açık Öğretim Ortaokul ve Lise Öğrencilerinin Dikkatine!

Açık Öğretim Lisesi öğrencilerinin dikkatine!

Ekm

Açık lise ve açık ortaokul ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 20 Ekim 2021 tarihine kadar uzatılmıştır.

Eyl

2020-5 açık öğretim lisesi ek sınav diplomaları 05.10.2021 ( Salı ) gününden itibaren müdürlüğümüzce dağıtıma başlayacaktır. Mezun olan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Eyl

Açık ortaokul ve lise kayıtları 15 Ekim'e kadar uzatılmıştır.

Eyl

Açık öğretim lisesi 2020/5 sınav sonuçları açıklanmıştır. Mezun olan öğrencilerimizin diplomaları müdürlüğümüz tarafından basılarak EKİM ayından itibaren dağıtımına başlanacaktır.

Eyl

Sürsürü Mahallesi Amber Sok. No 1 Aderesindeki Halk Eğitimi Merkezi Binamızda  açılacak olan  GİYİM ve EL SANATLARI kursları için kursiyer kayıtları başlamıştır.  Kurslara kayıt olmak isteyenler Halk Eğitimi Merkezine başvurarak kayıt yaptırabilirler

Ağu

Açık Öğretim Lisesi 2021-2022 Eğitim öğretim yılı 1. Dönem kayıt yenileme işlemleri 06 Eylül 2021 - 03 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ağu

20.08.2021 tarihinde sona eren açık öğretim ortaokul ile lise sınavlarına katılmayan (kaydını daha önce yenilemiş olanlar)öğrenciler 27 ile 29 Ağustos tarihlerinde çevrim içi olarak sınava katılabilirler.

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

AÇIKÖĞRETİM ORTAOKUL VE LİSE  SINAVLARININ BİTİMİNE 2 GÜN KALDI.SINAV 20 AĞUSTOS CUMA SAAT 23:59'A KADAR ONLİNE (ÇEVRİMİÇİ)

OLARAK DEVAM ETMEKTEDİR.

Ağu

Açıköğretim Lisesi 2020-3 ve 2020-4 diplomaları Müdürlüğümüz tarafından dağıtılmaya başlanmıştır. Mezun olan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Destekleme ve Yetiştirme Kursları İş Akışı