May

Elazığ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce Fevzi Çakmak İlkokulu'nda açtığımız Halk Oyunları Kursu öğrencilerimiz Sürsürü Anaokulu açılışında muhteşem bir gösteri sergilediler.

Çocuklarımızı ve usta öğreticilerimiz Ömer Sinecen ve Serdar Turan'ı tebrik ederiz.

May

Elazığ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce 100. Yıl Çaydaçıra Ortaokulu'nda 20 yaş üstü Özel Eğitim kursumuzda Amigurumi ve Çit Baskı Usta Öğreticilerimizle bileklik ve takı tasarımı çalışması yaptık.

May

14 Mayıs Salı günü saat 11.00'de, Fethi Sekin Şehir Hastanesinde açtığımız kurslarda üretilen ürünlerin sergileneceği ve Şehit Polis Fethi Sekin anısına açacağımız "El Sanatları" sergisi açacağız.

14-17 Mayıs tarihleri arasında ziyarete açık olacak sergimize tüm vatandaşlarımız davetlidir.

Çini Sergimize Davetlisiniz

May

Elazığ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz ile Necip Güngör Kısaparmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi iş birliğinde yürütülen *"Bir Hobim Olsun Projesi"* kapsamında *7 Mayıs Salı günü saat 19.00'* da *Bünyamin Eroğlu Kültür Merkezi'* nde konser verdik.

Öğrenci Korosunun ardından *Emre Ayaz* ve *Emrah Güllü* 'nün sahne aldığı konsere vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi.

May

Elazığ Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüzce, Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi'nde açtığımız kurslarda üretilen ürünler el sanatları sergisinde sergilendi.

10 Mayıs Cuma gününe kadar ziyarete açık olacak sergimize tüm vatandaşlarımız davetlidir.

May

Necip Güngör Kısaparmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Elazığ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü iş birliğinde yürütülen *"Bir Hobim Olsun Projesi"* kapsamında *7 Mayıs Salı günü saat 19.00'* da *Bünyamin Eroğlu Kültür Merkezi'* nde konser verilecektir.

Öğrenci Korosunun ardından *Emre Ayaz* ve *Emrah Güllü* 'nün sahne alacağı konsere tüm halkımız davetlidir.

Nis

22 Nisan Pazartesi günü saat 10.30' da Elazığ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce Fethi Sekin Şehir Hastanesi Çocuk Servisinde tedavi gören çocuk hastalara yönelik 23 Nisan etkinliği yapılacaktır.

Fethi Sekin Şehir Hastanesinde açılan kurs öğretmenleri koordinesinde yapılacak etkinliğe Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Şüheda Kaya, İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Yiğit, Elazığ Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Kenan Tabar, hastane yetkilileri ve çalışanları ile hasta çocuklarımız ve  ebeveynleri katılacaktır.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında örgün eğitim kurumlarında öğrenim gören öğrencilerimize yönelik olarak hayat boyu öğrenim kurumları bünyesinde yapılan sanat çalışmalarını tanıtmak ve ye nesillere aktarmak amacıyla hafta boyunca Elazığ Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz usta öğreticileri tarafından etkinlikler düzenlenecektir.

Talep eden her okulda etkinlikler düzenlenecektir.

Tüm okullarımızı etkinliklerimize katılmaya davet ediyoruz.

Nis

"Aşçı Yardımcısı" kursumuza anneleri ile birlikte gelen çocuklarımız için 23 Nsan'a özgü " *Aşçı Yardımcılığı* " sertifikası hazırlayarak çocuklarımıza takdim ettik.

Minik aşçılarımızın ve tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.

Nis

Muş ilinde gerçekleştirilen Okul Sporları Halk Oyunları grup yarışmasında Elazığ'ı temsil eden Elâzığ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafafndan  Şehit Oktay Bulun Anadolu Lisesi'nde açılan ve Tarık Dik ve Şeyda Polat hocalarımızın çalıştırdığı  kurs öğrencilerimiz 10 takımın katıldığı yarışmada 2. Olarak  Türkiye finallerinde Elazığ'ı temsil etmeye hak kazanmıştır.

Tarık Dik ve Şeyda Polat hocalarımızı ile  kursiyerlerimizi tebrik ederiz.

Nis

Tuncay Küçüközer Ek Hizmet Binamızda müzik kurslarımız devam ediyor.

İlkyardım Kurslarımız Devam Ediyor

Herhangi bir kaza ya da yaşamı tehlikeye düşüren bir durumda, sağlık görevlilerinin tıbbi yardımı sağlanıncaya kadar, hayatın kurtarılması ya da durumun daha kötüye gitmesini önleyebilmek amacıyla olay yerinde, tıbbi araç gereç aranmaksızın mevcut araç ve gereçlerle yapılan ilaçsız uygulamaları içeren İlkyardım eğitimlerimiz Tuncay Küçüközer Ek Hizmet Binamızda devam ediyor.

Mrt

Elazığ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz ile Necip Güngör Kısaparmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliği ile yürütülen "Bir Hobim Olsun" projesi kapsamında müzik, seramik, takı tasarımı, gastronomi etkinlikleri ile birlikte koro çalışmamız devam ediyor.

Mrt

Elazığ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile Necip Güngör Kısaparmak MTAL işbirliği ile yürütülen "Bir Hobim Olsun Projesi" kapsamında "Seramik Atölyesi " çalışması düzenledik.

Müdürlüğümüz Seramik Kursu öğretmenleri İrem Yılmaz ve Muhammed İleri okul öğretmenleri ve öğrencileri ile seramik çalışması yaptılar.