Ock

Kurum müdürümüz Kenan TABAR Elazığ Valimiz Sayın Dr. Ömer TORAMAN'ı ziyaret ederek Elazığ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün yaptığı ve yapmayı planladığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Ock

Eazığ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açtığımız"Kağıt Rölyef" kursunda yapılan ürünlerin sergilendiği " Kağıt Rölyef Sergisi" İl Milli Eğitim Müdürümüz Feyzi GÜRTÜRK ve davetlilerin katılımı ile ELYSIUM AVM de açıldı.

Kanal 23 'te "Ben Bunu Yaparım" Programına konuk olduk

Elazığ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü nde yapılan çalışmalar Kanal 23 te yayınlanan "Ben Bunu Yaparım" programına konu oldu.

Ara

Elazığ'da ilk kez açtığımız piyano kursumuzu ziyaret ettik.

Şehit Muammer Salgar Gençlik Merkezinde açılan kursumuzu ziyaret ederek eğitmenimiz ve öğrencilerimiz ile görüştük.

Şehit Muammer Salgar Gençlik Merkezi müdürü Serkan SİS ile merkezdeki mevcut kurslarımız ve planlanacak kurslar hakkında değerlendirmeler yaptık.

Ara

Halk Eğitimi Merkezi olarak Elazığ Gençlik Merkezinde açtığımız Okçuluk kursumuzu ziyaret ettik.

Gençlik Merkezi Mlüdürü Serkan SİS ile birlikte Okçuluk eğitmenimiz Doğukan AĞAR ve öğrencilerinin çalışmaları halkkında bilgi aldık.

Ara

Her alanda açtığımız kurslarda görev alan Usta Öğreticiler ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptık. Toplantıya Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Ahmet Yıldırım ve Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Kenan TABAR'ın sunumuyla programda Usta Öğreticilerden beklentilerimiz dile getirilerek, yapılacak olan çalışmalar ve açılacak olan kurslar hakkında değerlendirme toplantısı yapıldı.

Ara

Elazığ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Elazığ Şehit Muammer Salgar Gençlik Merkezinde yabancı uyruklu öğrencilerimize açtığımız Türkçe Öğretimi kursumuzu ziyaret ettik.

Eyl

İl Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu Toplantısı Vali Vekili Abdullkerem ABBASOGLU'nun başkanlığında kurumumuz çok amaçlı salonunda İl Müdürümüz Feyzi GÜRTÜRK, Şube müdürümüz Münür YILDIZ,Şube müdürümüz Özgür GÜLER, Elazığ Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Kenan TABAR ile kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin katılımı ile bugün gerçekleştirildi.

Elazığ Halk Eğitim Merkezi olarak; Arıcak ilçesine bağlı Karakaş Köyü'nün Hüseyin Zati Yıldırım Ortaokulu öğrencilerine kıyafet ve pasta yardımı yaparak öğrencileri sevindirdik.

*TRT GAP'a Konuk Oluyoruz*

Elazığ Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Kenan TABAR ile 23 Ekim Cumartesi günü saat 11:40'da TRT GAP DİYARBAKIR RADYOSU 'YÖREMİZDEN' programında Elazığ Halk Eğitim Merkezi'nde yeni dönemde açılan kurslar hakkında bilgiler vermek üzere canlı telefon bağlantısı gerçekleştirilecektir.

Program Yapımcısı: Arzu YORTÇU

Ağu

Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları  " Çini Sergimizi" ziyaret etti.

Ağu

2021-2022 Eğitim- Öğretim yılında açılacak kurs programlarında görev almak isteyen ücretli usta öğretici Başvuru işlemleri 02-31 Ağustos 2021 tarihleri arasında EK-2 Ücretli Usta Öğretici Başvuru Değerlendirme Formuna Esas belgelerle E-YAYGIN sistemi üzerinden ONLİNE olarak yapılacaktır.

Tem

Valimiz Sayın Erkaya YIRIK  Eşi Ayşe YIRIK Hanımefendi, Milletvekilimiz Sayın Sermin BALIK, Fırat Ünivensitesi Rektörü Sayın Fahrettin GÖKTAŞ, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Feyzi GÜRTÜRK, İl Emniyet Müdürümüz Celal SEL, mahalle sakinleri ve çok sayıda davetlinin katıldığı Hicret Mahallesi Muhtarlığındaki Sosyal Tesislerinde Halk Eğitim Merkezinin kursiyerlerinin düzenlemiş olduğu kermesi ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.